AA-Puu

Kuhmon AA-Puu Oy on tuottanut lisäarvoa asiakkaille vuodesta 1997. Uskomme lujasti puun mahdollisuuksiin ja haluamme tukea ja kehittää Suomalaista puurakentamista tarjoamalla asiakkaillemme ratkaisuja rakentamisen eri osa-alueille.

AA-Puu on alusta asti kehittänyt Kainuulaista puunjalostustaitoa ja erikoistunut tuottamaan höylättyjä puutuotteita. Uudet innovatiiviset ratkaisut sekä pitkäjänteinen kasvu ja kehitystyö ovat tuottaneet asiakkaillemme erinomaista hyötyä kautta yrityksen historian.

Sijaintimme Kuhmossa mahdollistaa läheltä tulevan ensiluokkaisen ja kestävän Kainuulaisen raaka-aineen saatavuuden. AA-Puun asiakaskunta muodostuu kotimaisista jälleenmyyjistä sekä talotehtaista.Luotettava kumppani

Tuotantomme on suunniteltu vastaamaan nykyajan asiakkaan vaatimuksia. Ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta, moderni tuotantoteknologia sekä luotettava alihankintaosaaminen takaavat ensiluokkaisen ja joustavan palvelun. Pitkäjänteinen ja rakentava yhteistyö asiakassuhteessa on meille ensiarvoisen tärkeä asia.


Ajankohtaista:

Kehittämishanke:  EURA2014 hankekoodi A71499

Yhtiön toiminnan kansainvälistymishanke; tuotannon kehittäminen vientiä varten

sekä avainhenkilöille tuen saaminen hankkeen toteuttamiseksi.


Internationalization of the company's operations; development of production for

export and key personnel to receive support for the project.